Δισκοπωλείο Music Works

Πώς θα φτάσετε

Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

α) Κατεβαίνετε στον σταθμό μετρό “Αττική” και βγαίνετε στην έξοδο “οδός Λιοσίων”. Ακριβώς απέξω υπάρχει στάση λεωφορείων και θα πάρετε τις γραμμές Α11 ή Β11. Θα κατεβείτε στην οδό 25ης Μαρτίου, στάση “Φαρμακείο”. Δύο δρόμους πιο πάνω είναι η Αγίας Λαύρας.

β) Κατεβαίνετε στον σταθμό μετρό Περιστέρι και παίρνετε το λεωφορείο 700. Θα κατεβείτε στην οδό 25ης Μαρτίου, στάση “Φαρμακείο”. Δύο δρόμους πιο πάνω είναι η Αγίας Λαύρας.

 

Με αυτοκίνητο, από κέντρο και νότια προάστια:

Φτάνετε στην οδό Θηβών, (είτε από Λεωφ. Αθηνών, είτε από Παν.Τσαλδάρη, είτε από Πειραιά) και παίρνετε την κατεύθυνση προς Περιστέρι-Ίλιον-Πετρούπολη. Επί της Θηβών, θα προχωρήσετε ευθεία (για περίπου 3 χιλιόμετρα από την Λεωφ.Αθηνών ή για 1,5 χιλιόμετρο από την Παναγή Τσαλδάρη), μέχρι να δείτε στα αριστερά σας ένα μεγάλο κατάστημα Λακιώτης και την ταμπέλα “προς θέατρο Πέτρας”. Εκεί έχει φανάρι και μένετε για να στρίψετε αριστερά. Ο δρόμος λέγεται Ανδρέα Παπανδρέου (μετά γίνεται Ανατολικής Ρωμυλίας). Εδώ προχωράτε όλο ευθεία, για 1,5 χλμ. περίπου, μέχρι να φτάσετε στο τέταρτο φανάρι, όπου θα στρίψετε δεξιά. Αυτή είναι η οδός Αγίας Λαύρας. Στο τρίτο τετράγωνο, βρίσκεται το δισκοπωλείο.

 

Με αυτοκίνητο, από βόρεια και ανατολικά προάστια:

Βγαίνετε εθνική με κατεύθυνση προς Πειραιά (από Αττική οδό είναι η έξοδος 8). Θα συναντήσετε ταμπέλα εξόδου δεξιά “προς Περιστέρι/ Ίλιον” και παρακάτω βλέπετε την έξοδο “προς Ίλιον”. Θα μείνετε σ’ αυτόν το δρόμο που λέγεται Ανδρέα Παπανδρέου, μέχρι να φτάσετε στο φανάρι της διασταύρωσης με την Λεωφόρο Θηβών (έχει και ένα μεγάλο κατάστημα Λακιώτης στα δεξιά σας). Συνεχίζετε ευθεία απέναντι διασχίζοντας την Θηβών. Μένετε σ’ αυτόν τον δρόμο για 1,5 χλμ. περίπου, μέχρι να φτάσετε στο τέταρτο φανάρι, όπου θα στρίψετε δεξιά. Αυτή είναι η οδός Αγίας Λαύρας. Στο τρίτο τετράγωνο, βρίσκεται το δισκοπωλείο.