MW Ερωτηματολόγιο: WESLEY GONZALEZ

Home » MW Ερωτηματολόγιο: WESLEY GONZALEZ

WESLEY GONZALEZ

απαντά στο ερωτηματολόγιο του MUSIC WORKS

1. ΠΡΟΣΟΝΤΑ;
Στην πραγματικότητα δεν έχω επίσημα προσόντα. Εχω 4 GCSE – δεν τα πήγα γενικά καλά με το σχολείο. Ξεκίνησα ένα τμήμα Ηλεκτρονικής Μουσικής στο Goldsmiths School of Art, αλλά τα παράτησα μετά από έξι εβδομάδες. Μάθαινα καλύτερα την ύλη μόνος μου, παρά μέσα από την διδασκαλία στη σχολή.  

2. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ;
Πραγματικά δεν ξέρω. Είμαι τυχερός που η μουσική μου έχει δώσει τη δυνατότητα να ταξιδεύω, να περιοδεύω και να κάνω δίσκους με ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλα δεν μπορώ να σκεφτώ ένα σημαντικό στοιχείο πολύ δυνατό. Είχα πάει μερικά χρόνια πριν σε ένα cocktail bar στο Kings Cross με μία πρώην κοπέλα μου και εκεί είχαν ένα κοκτέιλ που ονομαζόταν Let’s Wrestle, το όνομα δηλαδή της προηγούμενης μπάντας μου. Αμφιβάλλω αν κάποιος που παράγγελνε το Let’s Wrestle μας είχε ποτέ ακούσει, αλλά ήταν μία αίσθηση επιβεβαίωσης.

3. ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ;
Να βγάλω περισσότερα χρήματα. Κουράστηκα να είμαι πανί με πανί. Υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες που θα ήθελα να τους γράψω μουσική. Προτεραιότητα μου είναι να βάλω στα τσαρτ ένα δικό μου κανονικό ποπ τραγούδι.

4. ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙ;
Flirted With You All My Life του Vic Chesnut

5. DESERT ISLAND DISCS (ΔΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΗΜΙΚΟ ΝΗΣΙ);
Wholy Holy της Aretha Franklin
Were Selfish Lazy And Greedy των Go-Kart Mozart
Cool In The Pool του Holgar Czukay
Instant Karma του John Lennon
Is That All There Is της Peggy Lee
Pop Life του Prince
Til I Die των The Beach Boys
If You Want Me To Stay των Sly And The Family Stone

6. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ / ΓΚΡΟΥΠ;
Yellow Magic Orchestra, Can, The Beatles, The Fall, Prince

7. ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΣ ΤΩΡΑ;
Μου αρέσει το καινούργιο άλμπουμ Pompeii της Cate Le Bon. Οτιδήποτε κυκλοφορούν οι Warmduscher είναι φανταστικό, περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο άλμπουμ τους. Επίσης πολλές από τις κυκλοφορίες της Griselda Records, φαίνεται ότι κυκλοφορούν αυτή την εποχή ότι πιό συναρπαστικό υπάρχει στη σκηνή του Hip Hop. Ακόμα μου αρέσει το νέο άλμπουμ του Earl Sweatshirt!

8. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;
Διαβάζω αρκετά θεατρικά κείμενα τελευταία. Mου αρέσει ιδιαίτερα ένα θεατρικό έργο που ονομάζεται The Pillowman του  Martin McDonagh. Μόλις ξεκίνησα και το The Crucible του Arthur Miller σχετικά με την δίκη των μαγισσών του Σάλεμ (Τhe Salem Witch Trials)

9. ΧΟΜΠΥ;
Δεν έχω κάποια χόμπυ, περνάω όλη την ώρα ζωγραφίζοντας και γράφοντας μουσική, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου και είμαι τυχερός για αυτό που κάνω. Υποθέτω το χόμπυ μου είναι να πίνω και να βλέπω trash τηλεόραση.

10. BΙΝΥΛΙΟ, ΚΑΣΕΤΑ, CD, MP3 ή WEB STREAMING;
Πάντα ήμουνα συλλέκτης δίσκων και δούλευα σε δισκάδικα, οπότε θα πω βινύλιο. Πούλησα το μεγαλύτερο τμήμα από την δισκοθήκη μου κατά την διάρκεια του λοκντάουν για να επιβιώσω οικονομικά. Παραδόξως είχα μία αίσθηση απελευθέρωσης, σαν να είχα κάνει δηλαδή μία καλή επένδυση που ρευστοποιήθηκε σε εποχή κρίσης. Παρόλα αυτά, ξεκίνησα πάλι να πηγαίνω στα δισκάδικα ελπίζοντας κάποια στιγμή να μαζέψω αρκετά χρήματα για να ξεκινήσω να συλλέγω βινύλια και πάλι.

11. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ;
Η κόλαση είναι ο παράδεισος που όλοι αξίζουμε.Wesley Gonzalez

Wax Limousine

Moshi Moshi Records
CD/LP/Digital


TRACKLISTING
Greater Expectations
When I Fell For You
3.Protein & Perfume
In Confidence, I’m Scared
1,2,3,4,5 Just Get Rid Of It
Wax Limousine
A Taste Of Something New
Penelope Ditches Ulysses
It’s You
Drive You Home
Grateful
Waiting For Your Letter

Το Wax Limousine’ είναι το τρίτο σόλο α΄λμπουμ του Λονδρέζου Wesley Gonzalez.

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την Moshi Moshi Records.

O Wesley Gonzalez θα το υποστηρίξει με μία εκτενή περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και εμφανίσεις σε φεστιβάλ.


Scroll to Top