Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009, στο Music Works, ο Loyal-T θα προβάλλει το πρώτο, στα χρονικά του hip hop, ντοκιμαντέρ Style Wars με ελληνικούς υποτίτλους.

O Loyal-T, επί σειρά ετών, συλλέγει, επεξεργάζεται και ερευνά σε βάθος την ιστορία της hip hop κουλτούρας. Έχει διατελέσει συντάκτης μουσικών εντύπων (Ποπ & Ροκ, Freeze), παραγωγός ραδιοφώνου και μέλος μουσικών και χορευτικών ομάδων (διάφορα γκρουπ και DJs). Επίσης, το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την ελληνική graffiti κοινότητα (περιοδικό Vandal Art, To Γκραφίτι Στην Ελλάδα, εκδόσεις Οξύ). Το 2008, παρουσίασε με επιτυχία στο Bios την πρώτη hip hop ταινία ουδέποτε, Wild Style, στα πλαίσια της 25ης επετείου από την κυκλοφορία της (με ελληνικούς υπότιτλους δικής του επιμέλειας)

Η προβολή του ντοκιμαντέρ Style Wars, 1982, των Henry Chalfant (From Mambo to Hip Hop, 2008) και Tony Silver, στις 21 Νοεμβρίου, θα συνοδεύεται από ελληνικούς υπότιτλους, δικής του πάλι επιμέλειας. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την hip hop κουλτούρα, στα πρώτα της χρυσά έτη στη Νέα Υόρκη και έχει προβληθεί κάποιες φορές στην ελληνική τηλεόραση.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση.
Μουσική επιμέλεια από τον Beast (των SOULBRO)

Η προβολή αρχίζει στις 8μμ

H πόρτα του Music Works θα ανοίξει στις 7μμ

Είσοδος ελεύθερη.

https://wildstylethemovie.com/


Scroll to Top