Κυκλοφορεί – και στο Music Works – το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Muzine με τίτλο – the grand final. Συνοδεύεται από 4 CDs (2 compilation και 2 full EPs) και κοστίζει 15 Ευρώ.

Σε ανακοίνωσή της, η συντακτική ομάδα του MuZine (με ημερομηνία 16/12/2009) μεταξύ άλλων, ανέφερε:

“Αυτή τη φορά δεν έχουμε πολλά καλά νέα.
Δυστυχώς στο κάλεσμα για συνδρομητές που θα βοηθούσαν το περιοδικό να συνεχίσει την έκδοσή του, η ανταπόκριση ήταν ελάχιστη.
Με αυτά τα δεδομένα, και καθώς η κρίση χτύπησε και το Muzine, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως το επόμενο τεύχος του περιοδικού θα είναι και το τελευταίο του.
Ίσως κάποια άλλη στιγμή, με περισσότερο πρόσφορο έδαφος, να επανακυκλοφορήσει. Ίσως με κάποιον επενδυτή ή χορηγό. Ίσως στραφούμε περισσότερο στο διαδίκτυο. Ίσως να μην συμβεί τίποτα από όλα αυτά και να κρατήσουμε την ανάμνηση του πιο όμορφου περιοδικού που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και τις ευχές όλων…”

Με λύπη, αποχαιρετούμε μία έντιμη όσο και στυλιστικά αξιοθαύμαστη προσπάθεια στο χώρο των μουσικών εντύπων στην χώρα μας, που οδηγήθηκε λόγω έλλειψης πόρων, σε πρόωρο τερματισμό.
Μια ποιοτική, οιστρήλατα δημιουργική κυκλοφορία, που συναγωνιζόταν στην τιμή πώλησης, αυτή ενός ποτού σε συνοικιακό μπαρ…

Τίτλοι τέλους για το αγαπημένο Muzine λοιπόν και ελπίζουμε να ξανασυναντήσουμε τον Νεκτάριο Λαμπρόπουλο και την εκλεκτή παρέα του, σε κάποιο ανάλογο μελλοντικό τους εγχείρημα.

Farewell Muzine, until next time…


Scroll to Top