Μετά από πέντε χρόνια αδιάκοπων ζωντανών εμφανίσεων, η Sugahspank! και οι Swing Shoes κυκλοφορούν το πρώτο κοινό τους άλμπουμ.
Το “A Holy Show” ηχογραφήθηκε ζωντανά στην Αίθουσα Δ. Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής την πρωταπριλιά του 2014 (αλήθεια!). Η παραγωγή έγινε από τη Sugahspank! και τους Swing Shoes, η μίξη από τον Μανώλη Αγγελάκη και το εξώφυλλο είναι έργο της Sugahspank!.

Το άλμπουμ περιέχει δώδεκα κομμάτια, πέντε οργανικά στο γνωστό gypsy jazz/swing/blues στυλ των Swing Shoes και επτά με φωνητικά. Σε σχέση με τις προηγούμενες δουλειές τους, ο κοινός τους ήχος είναι κάτι καινούργιο, τόσο για τη Sugahspank!, όσο και για το γκρουπ. Όσοι τους έχουν δει σε κάποιο από τα πολλά live τους, θα είναι ήδη εξοικειωμένοι με το εκρηκτικό μείγμα blues, swing και gospel που παίζουν. Η ενέργεια και το δέσιμο των συναυλιών τους είναι δύσκολο να αποτυπωθούν στο στούντιο, γι’ αυτό επέλεξαν να ηχογραφήσουν ζωντανά, όλοι μαζί, «όπως έκαναν οι παλαιοί». Το αποτέλεσμα είναι απλό, δυναμικό και ηχητικά ξεχωριστό. Οι συνθέσεις τους έχουν ταυτότητα και οι διασκευές τους είναι προσαρμοσμένες στο προσωπικό τους ύφος.

 


Scroll to Top