Το 45άρι των TVLS κυκλοφόρησε στις 19 Απριλίου (Record Store Day) σε σούπερ χοιροποίητη και περιορισμένη έκδοση, από την Δίσκοι Δισκέξ (Αθήνα) και την Linger On Records (Εδιμβούργο (Αθήνα του Βορρά)

Το βίντεο γυρίστηκε τώρα αλλά το κομμάτι είναι από τον Αύγουστο του 2002!
Το Βarberette είναι το κομμάτι που κλείνει το άλμπουμ που εκτόξευσε (στα τάρταρα) την καριέρα των βόγιατζ, ονόματι “The Abnormal Pannings Of Norman Smith”. Το άλμπουμ δεν κυκλοφόρησε ποτέ μιας και απορρίφθηκε από κάθε εταιρία δίσκων, εντός και εκτός δακτυλίου. Ο λόγος: ήταν πολύ ποπ για τους ψυχεδελάδες και πολύ ψυχεδελικό για τους ποπάδες.
Είναι το ΜΟΝΟ (το λέμε με απόλυτη βεβαιότητα) κομμάτι στην ιστορία της δυτικής μουσικής που είναι γραμμένο για schalmei (σαλμάη), το ανατολικογερμανικό όργανο που παίζει ο Χρήστος στο βίντεο.

Οι The Voyage Limpid Sound είναι η – με μορφή τραγουδιών – βαλβίδα εκτόνωσης των συμπλεγματογόνων εμπειριών του Σέργιου Βούδρη. Φτιάχτηκαν τον Οκτώβριο του 1980 και για πολλά χρόνια λειτούργησαν μέσω σπιτικών ηχογραφήσεων. Ως ανοιχτό μουσικό συγκρότημα μπορεί να απαρτίζονται από ένα έως εκατό άτομα, με μέσο όρο τα πέντε.
Έχουν εκδώσει τα εξής τρία άλμπουμ: Electronically Enhanced Dream (2000), The Voyage Limpid Sound Are Happy (2010) και Nightly Sing Songs (2013).


Scroll to Top