αγόριαstonilio – “Ο αυτοκράτορας της μπούρδας”

Home » αγόριαstonilio – “Ο αυτοκράτορας της μπούρδας”

Δυόμιση χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ “Paranoika-Παρανόικα”, τα αγόριαstonilio ξαναχτυπούν με το δεύτερο τους album “Ο αυτοκράτορας της μπούρδας”.
Η μπάντα, έχοντας σφυρηλατήσει την συνοχή της σε πλήθος ζωντανών εμφανίσεων σε Αθήνα και επαρχία, κατάφερε να πάει ένα βήμα παραπέρα το “Πάρκιν” της. Το όνομα που η ίδια έδωσε σε αυτό που παίζει. Ένα εκρηκτικό μείγμα punk, rock, metal επιρροών που λοξοκοιτάζει αρκετές φορές τη disco και διάφορα άλλα dance μουσικά είδη. Όλα αυτά, φιλτραρισμένα πάντα υπό την avant-garde ματιά του συγκροτήματος.
Το album αποτελείτε από 8 δυνατά κομμάτια που το καθένα έχει κάτι διαφορετικό να πει. Διαφορετικά στυλ μουσικής εναλλάσσονται περίτεχνα από τραγούδι σε τραγούδι, χωρίς όμως να διαταράσσεται καθόλου η συνοχή και η ενιαία αισθητική του album.
Ο στίχος της μπάντας παρουσιάζεται άλλες φορές προσωπικός, άλλες φορές αιχμηρά πολιτικός και άλλες εντελώς σουρεαλιστικός.
Ο δίσκος ηχογραφήθηκε κατά το ήμισυ live στο προσωπικό studio των αγόριαstonilio. Η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε στα Artracks Recording Studios από τον Αλέξη Μπόλπαση και μιξαρίστικε από τον Γιώργο Πρινιωοτάκη.
“Ο αυτοκράτορας της μπούρδας” κυκλοφορεί από την B-Otherside Records σε βινύλιο. Έχει τυπωθεί σε 200 αριθμημένα αντίτυπα, εκ των οποίων τα 100 από αυτά θα δοθούν προς πώληση και τα υπόλοιπα 100 θα διατίθενται από το γκρουπ στις ζωντανές τους εμφανίσεις.
Ο ελληνόφωνος σκληρός ήχος επέστρεψε… και ήρθε για να μείνει…


Scroll to Top