Νέα κυκλοφορία από την Β-Otherside Records είναι το άλμπουμ “Θνητάριο” (η ευκολόφθαρτη φύση του ανθρώπου).

Το άλμπουμ “Θνητάριο” πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη κυκλοφορία της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής, που χαρακτηρίζεται, από την συνύπαρξη ετερόκλητων μουσικών τάσεων (ελληνικό «έντεχνο -λυρικό» τραγούδι, dark folk Americana, cinematic post rock…) σε ένα γοητευτικά ατμοσφαιρικό σύνολο.

Η έκδοση βινυλίου είναι σε 200 αριθμημένα αντίτυπα και περιέχει 7 τραγούδια του τραγουδοποιού Δημήτρη Καρρά σε συνεργασία με τους Skull & Dawn και το παραδοσιακό τραγούδι «3 Γυαλιά Φαρμάκι», διασκευασμένο από τους Skull & Dawn (μόνο για την έκδοση του βινυλίου).
Τα 7 τραγούδια είναι σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Καρρά και ενορχηστρωμένα στο ύφος του Dark Folk, Country ( Americana) συγκροτήματος των Skull & Dawn, κάτω από την επίβλεψη του νεαρού παραγωγού Κώστα Στεργίου (Μisuse).
Μία γοητευτικά σκοτεινή δισκογραφική δουλειά με την συμμετοχή των Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή καθώς και του Χαράλαμπου Γαργανουράκη στο τραγούδι “Ψυχορραγούν Oι Θάλασσες”.

Η έκδοση σε CD περιέχει 7 τραγούδια , συν τα 10 κομμάτια του προηγούμενου άλμπουμ του Δ. Καρρά “Οι Σχιζοφρενείς Δεν Χασμουριούνται Σχεδόν Ποτέ».


Scroll to Top