Λευκή Συμφωνία – “Χρώματα”

Home » Λευκή Συμφωνία – “Χρώματα”

λευκη συμφωνια χρωματα

Δελτίο τύπου

Τα “Xρώματα” είναι το καλύτερο album των Λευκή Συμφωνία κατά την υποκειμενική μας άποψη. Είναι ένας κατά βάση progressive rock δίσκος που ξεχείλιζε από ενέργεια και δύναμη, με τον τραγουδιστή και στιχουργό της μπάντας Θοδωρή Δημητρίου να γράφει τους καλύτερους ίσως στίχους του που έχουν αποτυπωθεί δισκογραφικά μέχρι τώρα.

16 υπέροχες συνθέσεις – μικρές ιστορίες που οδηγούσαν σε ένα δαιδαλώδες, μελωδικό και ταυτόχρονα ερεβώδες ηχοτοπίο που νομίζουμε πως ήταν και ο στόχος της μπάντας να βρει και να καταλήξει από την αρχή της δημιουργίας της. Κυκλοφόρησαν όμως λίγο πριν την διάλυσή της το 1996, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς την αναγνωρισιμότητά του.

Στον δίσκο περιλαμβάνονται σαν bonus τα «Σε καλώ» και «Δεν θα έχεις χαθεί» που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην πρώτη έκδοση του βινυλίου. Ακόμα, ο δίσκος περιέχει τις ακυκλοφόρητες συνθέσεις «Ελεύθερη πτώση από τον ήλιο» και «Κάτι πιο μεγάλο από τη ζωή» οι οποίες είχαν ηχογραφηθεί την ίδια περίοδο, αλλά δεν υπήρχαν σε καμία έκδοση του album μέχρι τώρα.

Χρώματα – Λευκή συμφωνία: Περιορισμένη έκδοση 400 αντιτύπων βινυλίου 150gr, σε μπλε χρώμα, με νέο mastering, από τις αναλογικές μπομπίνες, των studio τραγουδιών από τον Νίκο Στυλίδη της Labyrinth of thoughts records (LOT). Το ανανεωμένο artwork έχει επιμεληθεί η Melanie Merges Δημητρίου.

Ταυτόχρονα επανεκδίδεται ο δίσκος των Λευκή Συμφωνία “Μυστικοί Κήποι” επίσης από την LOT.


Scroll to Top