αδιέξοδο .38

Οι “Αδιέξοδο” κυκλοφόρησαν τον πρώτο και μοναδικό τους ολοκληρωμένο δίσκο “38 χιλιοστά” στην Enigma Records το 1986. Λόγω της σπανιότητας του άλμπουμ (καθώς ο δίσκος κυκλοφόρησε συνολικά σε 800 αντίτυπα, περισσότερα από τα οποία διακινήθηκαν με ανταλλαγές στο εξωτερικό), τα αντίτυπα έγιναν συλλεκτικά και
δυσθεώρητα ακριβά και υπήρξαν περιπτώσεις επιτήδειων που εκμεταλλεύτηκαν την περίσταση, κυκλοφορώντας πλαστά αντίγραφα του αυθεντικού δίσκου σε “συλλεκτικές” πάντα τιμές.

Αυτήν την έλλειψη, έρχονται να καλύψουν από κοινού οι εταιρείες B-Otherside Records και Scarecrow Records, επανεκδίδοντας τον δίσκο με νέο mastering ειδικά για το βινύλιο ,σε 500 κόκκινες και 300 μαύρες κόπιες. Η έκδοση συνοδεύεται από τετρασέλιδο ένθετο, το οποίο περιλαμβάνει τους στίχους και την βιογραφία επιμελημένη από το ίδιο το γκρουπ, σε δίγλωσση έκδοση (ελληνικά & αγγλικά). Επίσης,υπάρχουν ανέκδοτες και ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από το αρχείο του Γιώργου Τουρκοβασίλη, καθώς και του ίδιου του γκρουπ στο οπισθόφυλλο του ενθέτου.


Scroll to Top