Οι Jane Doe με το Revolution Diaries επιχειρούν να «πιάσουν» στο στούντιο την αίσθηση των συναυλιών τους. Και το επιτυγχάνουν! Το άλμπουμ κλείνει μέσα του 38 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα Οργής και Μανίας που περισσότερο λούζονται στο φως παρά αγκαλιάζονται με το σκοτάδι. Μέσα στην πολυσυλλεκτικότητα του, το προηγούμενο άλμπουμ των Jane Doe, The Enormous Head Of King Splendid, περιείχε στιγμές που βρίσκονταν κοντά στον δυναμικό ήχο των συναυλιών τους. To Revolution Diaries όμως ε ί ν α ι ο ήχος των συναυλιών τους! Και όσοι παρακολουθούν τη σύγχρονη ελληνική μουσική δημιουργία γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό.
 
Μια πρώτη γεύση από το περιεχόμενο και την κατεύθυνση του Recipes ForRefugees  πήραμε από το digital single This Pain Is Real / Almost A LoveStory που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο που μας πέρασε. Εκεί που όμως το τραγούδι “This Pain Is Real” ήταν σε ένα βαθμό χαρακτηριστικό του τι συμβαίνει στο Revolution Diaries στο οποίο και περιέχεται, δεν μπορεί κανείς να πει το ίδιο και για το “Almost A Love Story” που από μόνο του δεν είναι σε θέση να μας διαφωτίσει για το περιεχόμενο του Recipes ForRefugees, το οποίο είναι πέρα από κάθε αμφιβολία τελείως διαφορετικό από ότι έχει κυκλοφορήσει το συγκρότημα μέχρι τώρα.
 
Το Recipes For Refugees  θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, μόνο ως digitalrelease και θα διατίθεται προς πώληση ή/και streaming σε itunes, amazon,musicMe, Spotify, Deezer και συνολικά σε 115 πλατφόρμες ψηφιακής πώλησης ανά τον κόσμο.
Όμως, τα ψηφιακά αρχεία θα διατίθενται δωρεάν σε όσους θα έχουν ήδη αγοράσει το cd Revolution Diaries. Πληροφορίες για το πώς θα αποκτήσουν και το free album όταν θα κυκλοφορήσει υπάρχουν μέσα στο ένθετο του cd.
 
Το συγκρότημα αποτελείται από τους: Antonis Doe (κιθάρες), Alkis Doe (κιθάρες), Stratos Doe (ντραμς), Dionisis Doe (μπάσο), και Moss Doe (λέξεις).
 
 
To Revolution Diaries ηχογραφήθηκε στη Θεσσαλονίκη στo Land of Hope studio.
Ηχοληψία, μίξη και mastering: Νίκος Λογιωτατίδης
Παραγωγή: Νίκος Λογιωτατίδης και Jane Doe
Artwork: Ελένη Κεσαπίδου
 
 


Scroll to Top