Η εκλεκτή παρέα της αθηναϊκής rock’n’roll σκηνής επιστρέφει με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ. Δώδεκα μικρές ιστορίες που διαδραματίζονται στον διαλυμένο αστικό ιστό, προστατευμένες από έναν πύρινο κύκλο που σχηματίζουν η σκοτεινή americana, το rhythm and blues και η soul. Ένα μουσικό χρονικό των ημερών της καταστροφής και της ελπίδας, της αλήθειας και του έρωτα.

Οι Thee Holy Strangers σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2012 και είναι οι : Αλέξης Καλοφωλιάς [a.k.a. Alex K.] (The Last Drive, The Earthbound) – Φωνή, κιθάρα, φυσαρμόνικα Νίκος Φυσάκης (Dustbowl) – Κιθάρα John Hardy (Dustbowl, Birds of Paradise) – Pedal steel guitar, ακουστική κιθάρα Costas C. [a.k.a Digital Alkemist] (Night On Earth, Nightstalker, BlendSextet) – Drums Φλώρα Ιωαννίδη (Ludmila, Μake Believe) – Φωνή Τζένη Καπάδαη – (Expert Medicine, Τhe Earthbound, MeWeathers) – Φωνή Τάσος Παλαιολόγου (Dream Long Dead, Down ‘n’ Out, 700 Machines) – Μπάσο. Το πρώτο, ομώνυμο album του συγκροτήματος ηχογραφήθηκε τον χειμώνα και την άνοιξη του 2015 από τον Simon Bloom στο στούντιο Shakti, σε παραγωγή του Jim Spliff (Last Drive, Nightstalker, Deus Ex Machina κ.ά.).

Κυκλοφορεί από τις Labyrinth of Τhoughts records και The Lab records. Έκδοση 500 αντιτύπων σε διπλό βινύλιο, όλα σε μαύρο χρώμα.


Scroll to Top