Ημερολόγιο Ονείρων

Μετά από την “Επιστροφή” και “Το Ταξίδι μιας Νότας”, ο διακεκριμένος πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας επιστρέφει με τη τρίτη του προσωπική δουλειά, με τον τίτλο ” Ημερολόγιο Ονείρων “.

https://www.facebook.com/slantsias

Με τη συμμετοχή των διεθνούς φήμης μουσικών Peter Erskine (τύμπανα) & Lars Danielsson (κοντραμπάσο), το Ημερολόγιο Ονείρων είναι αποτέλεσμα μιας φιλόδοξης παραγωγής που ξεκίνησε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την συμμετοχή της ορχήστρας Καμεράτα και ολοκληρώθηκε στο Los Angeles με την συμβολή του βραβευμένου με Grammy ηχολήπτη Rich Breen.

Συμμετέχουν οι διακεκριμένοι σολίστες Chris Bleth (όμποε-φλάουτο), Δημήτρης Χουντής (σοπράνο σαξόφωνο), Renato Ripo (τσέλο), Sergiu Nastasa (βιολί) και Γιώργος Καλούδης (κρητική λύρα). Αποτελείται από 10 καινούργιες συνθέσεις του Σταύρου Λάντσια, καθώς και δύο διασκευές του σε μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι.
Η έκδοση είναι συλλεκτική και περιλαμβάνει σημείωμα του Σταύρου Λάντσια, καθώς και μια σειρά από επιλεγμένες φωτογραφίες που πάρθηκαν καθ΄’όλη την διάρκεια της ηχογράφησης στην Ελλάδα και το Los Angeles.

Το ” Ημερολόγιο Ονείρων ” κυκλοφορεί από την ARGOMUSIC σε συλλεκτική έκδοση (500 αριθμημένα) διπλού άλμπουμ βινυλίου υψηλής ποιότητας (HQ 180g), με νέο mastering 24bit/48khz.
Η συγκεκριμένη έκδοση περιέχει επίσης το cd καθώς και download card.

Επικοινωνήστε με το Music Works

 


Scroll to Top